Bezorging

Bezorgkosten

Gratis verzending

Onze vervoerder

In de meeste gevallen wordt uw bestelling geleverd door onze vervoerder NE-Distriservice. NE-Distriservice bezorgt op basis van route en regio. In uw regio wordt er twee keer per week geleverd, u kunt aan de hand van uw postcode precies zien op welke dagen er geleverd zal worden. U kunt het leverschema van NE-Distriservice vinden via de volgende link: http://www.ne.nl/leverschema . Enkele dagen voor de levering krijgt u een bevestiging per e-mail van de geplande afleverdatum. De avond voor de levering ontvangt u een e-mail met een link waarmee u de verwachte aflevertijd kunt volgen.

Track & Trace

Tijdens de verwerking van uw bestelling houden we u doormiddel van e-mails op de hoogte. De voortgang van uw bestelling kunt u ook volgen via de klantenservice pagina. Hier kunt u ook de e-mail instellingen controleren voor de status-updates die we u toesturen vanaf het moment van uw bestelling tot aan de aflevering bij u voor de deur.

Als u niet thuis bent

Indien er ter plaatse op uw adres specifiek belemmeringen of blokkades zijn die de aflevering kunnen vertragen zal u dat voorafgaand aan het transport aan Nordijn.nl kenbaar moeten maken.

De goederen worden afgeleverd tot aan de deur van het pand. De chauffeurs zullen de goederen niet naar andere verdiepingen brengen. Ook zal mogelijk toegepast verpakkingsmateriaal niet door onze chauffeurs mee worden teruggenomen.

Indien uw op de dag van levering niet aanwezig bent zullen wij de hieronder afgebeelde kaart in de bus doen, of het briefje van postNL.

Hierop wordt u gevraagd contact met ons op te nemen voor een nieuwe afspraak, de kosten van deze tweede rit zullen aan u worden doorbelast.

Indien u dan wederom niet aanwezig bent zullen de goederen in overleg met u worden geretourneerd door de vervoerder naar Nordijn.nl

Indien u de levering in goede staat heeft ontvangen zal ter bevestiging daarvan een handtekening op een handcomputer gevraagd worden. Reclamaties over schades of compleetheid van de aflevering zullen na het beschikken van een dergelijke handtekening niet meer in behandeling worden genomen.

Deelleveringen

Als u verschillende producten uit meerdere productcategorieën heeft besteld dan kan het voorkomen dat uw bestelling door verschillende vervoerders op verschillende momenten worden geleverd.